NAD C558 levysoitin

Saatavuus: Kysy lisää

549,00 /kpl


Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin!

NAD C558 levysoitin

Käsikäyttöinen, hihnavetoinen levysoitin, äänirasiana Ortofon OM-10.

Tuotetiedot
Rikkaan 45-vuotisen historiamme aikana NAD Electronics on tarjonnut korkean suorituskyvyn levysoittimia uskomattoman hyvällä hinta-laatusuhteella. Komponentti, jota kriittiset kuuntelijat voivat kiittää musiikillisesta laadustaan, ja melkein kaikilla on varaa, NAD C 558 on monipuolinen, hihnaohjattu malli, joka on suunnattu vinyylikuuntelun harrastajille kaikkialla. Esiasennettuna Ortofon OM10 -äänirasialla, C 558: ssa on hihnakäyttö maksimaalisen meluneristyksen takaamiseksi, sekä tarkkuusvaihdemoottori, jossa on eristetty vaihtovirtalähde, jolla on universaali jännite. C 558: n täydentää lasilautanen huopapehmusteella, MDF-runko ja matalan resonanssin pölysuojus.

 

Hienostunut tekniikka

C 558: n osalta olemme päättäneet käyttää hienostunutta virtalähdettä, joka muuntaa pistorasian vaihtojännitteen puhtaaksi tasajännitteeksi. Tasavirtajännite regeneroidaan sitten tarkaksi vaihtojännitteeksi, joka käyttää tarkkuuskellomoottoria lähes täydellisen nopeuden tasaisuuden ja tasaisuuden saavuttamiseksi. Itse moottori on eristetty suodattamattomassa vaihtovirrassa esiintyvistä melun ja jännitteen vaihteluista, jotka voivat aiheuttaa epävakautta moottorissa. Moottori käyttää erityisesti kehitettyä kumihihnaa, joka on litteärakenteinen tarkkuuden takaamiseksi ja ajaa ei-resonanssista aluslevyä, joka on myös tarkasti työstetty tasaisen pyörimisen takaamiseksi. Tämä on asetettu messinkilaakeriin, jossa on karkaistu teräsakseli. Kaikki nämä osat on kehitetty huolellisesti toimimaan yhdessä, jotta levyn pyöriminen olisi erittäin vakaa ja tarkka.

 

C 558: n äänivarsi tarjoaa myös samanlaisen huolellisen suunnittelun ja kehityksen. 9 tuuman pituisena se tarjoaa pienen seurantavääristymän säilyttäen samalla jäykkyyden ja pienen massan, joka vaaditaan äänirasian vakauttamiseksi. Sallimalla VTF- ja Azimuth-säädöt saadaan tarkka seuranta pienillä vääristymillä ja levyn kuluttamisella.

 

Lasilautanen ja massiivinen sokkeli yhdistävät kaiken energian levyltä ja eristävät ei-toivotun ulkoisen tärinän. Nämä yksityiskohdat varmistavat, että vinyylikuuntelukokemuksesi on todella ylivoimainen.

 

 

Laadukkaat osat ja materiaalit
C 558: n runko on kiinteää MDF:ää verrattuna lastulevyyn tai muoviin, jota tavallisesti esiintyy tässä hintaluokassa, ja on CNC-työstetty tarkkuuden vuoksi. Myös C 558: n pölysuojus on painavampi kuin useimmat, ja se on valmistettu ei-resonanssista Perspexistä, jossa on vastajousitettu saranarakenne, jonka avulla kansi pysyy melkein missä tahansa väliasennossa avoimesta suljettuun.

 

 

Ainutlaatuinen kuuntelukokemus
Vinyylilevyjen kuuntelu on mukaansatempaava kokemus. Kuuntelukokemus on yhtä syvällinen kuin musiikintekoprosessi. Paljon enemmän kuin digitaalisilla lähteillä, vinyylitoisto vaatii vankkaa mekaanista tarkkuutta musiikin poimimiseksi toistomediasta. Oikein soitettu levy on fantastinen ja palkitseva kokemus, ja NAD C 558: ssa on kaikki mitä tarvitset saadaksesi parhaan mahdollisen nautinnon pienellä hässäkällä ja kustannuksilla.
Lue lisää
Sulje

YLEISTÄ

Nimellisnopeus 33/45 rpm, manuaalinen nopeuden muutos

Nopeuden vaihtelu 33 rpm: ± <0,50%, 45 rpm: ± <0,45%

Wow & Flutter 33 rpm: ± <0,15%, 45 rpm: ± <0,15%

Neulapainon säätöalue 0-30 mN, 0-3,0 grammaa

 

ÄÄNIVARSI

Pituus 230 mm (9 “)

Ylitys 18 mm

Tehokas äänivarren massa 9,5 G

Kaapelin kapasitanssi 150-400 pF

 

ÄÄNIRASIA ORTOFON OM-10

Taajuusalue 20-22.000Hz

Lähtöjännite 4 mV

Seurantavoima suositeltava 15 mN

Äänirasian paino 5 g

Neulan tyyppi 20 um / mN – elliptinen

MITAT JA PAINO

Mitat (L x K x S) 435 x 340 x 125 mm

Nettopaino 5,5 kg (levysoitin) – 1,74 kg (vati)

Toimituksen paino 8 kg