Bluesound BP100 akku

Saatavuus: Varastossa

80,00€ / kpl

Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin!

Bluesound BP100 akku

Kuuntele musiikkia ilman johtoja

Akku Bluesound PULSE FLEX ja PULSE FLEX 2i -tuotteille.

Värit valkoinen ja musta.

Tuotetiedot
Bluesound BP100 akku

 

PULSE FLEX – missä tahansa, milloin tahansa

 

Lisää BP100 akku PULSE FLEX kaiuttimeesi ja kuuntele musiikkia käytännöllisesti katsoen missä tahansa ja milloin tahansa. Asenna BP100 akku PULSE FLEX kaiuttimen takaosaan ja voit kuunnella peräti 6 tuntia musiikkia yhdellä latauskerralla. Kuuntele musiikkia vaikkapa puistossa älypuhelimen, tabletin tai minkä tahansa Bluetooth -yhteensopivan laitteesi välityksellä. Voit myös liittää akulla varustetun PULSE FLEX kaiuttimen kotisi äänentoistojärjestelmään ja kuunnella musiikkia missä tahansa ulkona tai sisällä, paikassa missä sinulla ei ole verkkovirtaa saatavilla.

 

- Striimaa musiikkia Bluetooth aptX tai Wi-Fi avulla, voit myös liittää mobiililaitteen optiseen sisääntuloon ja soittaa ilman mitään johtoja.

- BP100 sisältää 8 kappaletta ladattavia AA-paristoja

- 6 tuntia kestävä kuuntelunautinto yhdellä latauksella

- BluOS applikaatio sisältää akun varaustilan näytön

- Saatavana mustana tai valkoisena kuten PULSE FLEX

 

Pulse Flex ja Pulse FLEX 2i myydään erikseen.

 
Bluesound tuotteilla rajattu myymäläsaatavuus, tarkista toimitustilanne ennen kuin tulet käymään myymälässämme. Verkkokaupan tilauksissa toimitusaika voi olla normaalista poiketen n. 4-5 päivää.
Lue lisää
Sulje
Lähde liikkeelle

Kuuntele musiikkia vaikkapa puistossa älypuhelimen, tabletin tai minkä tahansa Bluetooth -yhteensopivan laitteesi välityksellä. Voit myös liittää akulla varustetun PULSE FLEX kaiuttimen kotisi äänentoistojärjestelmään ja kuunnella musiikkia missä tahansa ulkona tai sisällä, paikassa missä sinulla ei ole verkkovirtaa saatavilla.