BLAM 200RS-T6 VW Transporter T6 2015-

Saatavuus: Varastossa

319,00 /pr


Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin!

BLAM 200RS-T6 VW Transporter T6 2015-

BLAM 200RS-T6 VW Transporter T6 2015-. Päivitetty versio diskantin tasonsäädöllä sekä kosteussuojatulla midbassolla.

 

Tuotetiedot
BLAM 200RS-T6 VW Transporter T6 2015-

 

BLAM 200RS-T6 on Suomessa suunniteltu ja kasattu erillissarja Volkswagen T6 Transporteriin.
Kaiutinsarjan lähtökohtana on ranskalaisen BLAM:n erittäin suosittu 8″ erillissarja 200RS, joka on modifioitu niin, että sarjalla voidaan korvata VW Transporterin alkuperäiset kaiuttimet.

 

BLAM Relax -malliston kaiuttimet mahdollistavat äänenlaadun nostamisen uudelle tasolle varsin pienillä kustannuksilla. Relax -malliston kaiuttimissa on kahden ohmin puhekelat sekä erittän suuret herkkyydet (200RS herkkyys 94dB). Tämän ansiosta kaiutin ei vaadi suurta vahvistintehoa taakseen ja näin olleen BLAM Relax -mallisto on erinomainen valinta myös niihin autoihin, joissa alkuperäistä soitinta ei vaihdeta.

 
Lue lisää
Sulje

8″ midbassot
Kaiutinsarjan asentaminen ei vaadi mitään muokkauksia autoon tai auton rakenteisiin, vaan kaikki komponentit sopivat 100% suoraan alkuperäisten kaiuttimien tilalle ja alkuperäisiä liittimiä käyttäen.
8″ midbasso on paperimassakartiolla, butyylikumiripustuksella ja järeällä magneetilla. Nämä takaavat suuren tehonkeston sekä erittäin korkean 94dB:n herkkyyden.
Magneettien takana on vesisuojat, jotka estävät veden pääsyn puhekelalle. Erillissarjan mukana toimitetaan myös vaimennusmaton palat, jotka liimataan kaiuttimen rungon yläosaan, estämään veden pääsyn puhekelalle.

 

25mm Diskantti
Diskanttina on 25mm kupari/alumiinipuhekelalla varustettu kangaskalottidiskantti neodyymimagneetilla, joka sopii suoraan VW Transporterin alkuperäisen diskantin tilalle.

 

 

Liittimet
200RS-T6 erillissarjan liittimet sopivat suoraan VW Transporterin alkuperäisiin liittimiin eikä erillissarjan asentaminen vaadi muokkauksia auton johdotuksiin.

 

Jakosuotimet, diskantin tasonsäädöllä
Erillissarjan asentaminen on helppoa, sillä sarjassa ei ole erillisiä jakosuotimia, vaan ylipäästösuodin on integroitu diskanttikaiuttimen johtoon.
Diskantin tasoa voidaan nostaa 3dB yhdistämällä jakosuotimesta tulevat johdot yhteen.

Kaiutinsarjan tekniset tiedot

8″ (200mm) erillissarja
Sopii täydellisesti Volkswagen T6 Transporteriin 2015->
Mukana kiinnitysruuvit ja kaikki tarvittavat tiivisteet
Diskanttikaapelin välissä 6dB/okt jakosuodin
25mm kangaskalottidiskantti
Herkkyys: 94dB (2.83V/1m)
Toistoalue: 50Hz – 25kHz
Tehonkesto RMS / Max: 100W / 200W