Denon AVC-X8500HA 13.2 HDMI 2.1 kotiteatterivahvistin

Saatavuus: Varastossa

3 499,00 - 3 499,00€ / kpl
4 499,00

Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin!

Denon AVC-X8500HA 13.2 HDMI 2.1 kotiteatterivahvistin

AVC-X8500HA siivittää uuden sukupolven viihdekokemusta. Se tarjoaa tehokkaan 13.2-kanavaisen vahvistuksen, ammattitasoisen 8K HDMI-skaalauksen sekä valtavan laajan tuen 3D surround-ääniformaateille. Integroitu HEOS® tuo nautittavaksesi langattoman musiikin suoratoiston, monihuoneominaisuudet ja ääniohjaustoiminnot.

Denon kotiteatterivahvistimien lippulaiva AVC-X8500HA sisältää referenssitasoisen 13-kanavaisen vahvistimen, jonka jokainen vahvistinkanava on erotettu tarkasti omalle piirikortilleen.

Teho (6 ohm, 1 kHz, THD 1%, 1 kanava kuormitettuna): 210 W / kanava.

 

Tuotetiedot
Denon AVC-X8500HA 13.2-kanavainen kotiteatterivahvistin

 

AVC-X8500HA siivittää uuden sukupolven viihdekokemusta. Se tarjoaa tehokkaan 13.2-kanavaisen vahvistuksen, ammattitasoisen 8K HDMI-skaalauksen sekä valtavan laajan tuen 3D surround-ääniformaateille. Integroitu HEOS® tuo nautittavaksesi langattoman musiikin suoratoiston, monihuoneominaisuudet ja ääniohjaustoiminnot.

 

Denon kotiteatterivahvistimien lippulaiva AVC-X8500HA sisältää referenssitasoisen 13-kanavaisen vahvistimen, jonka jokainen vahvistinkanava on erotettu tarkasti omalle piirikortilleen. Voit kuunnella huippulaatuista 3D-tilaääntä Dolby Atmos 7.2.6/9.2.4, DTS:X PRO tai 13.2 Auro-3D formaatissa ilman erillisiä lisävahvistimia. Luonnollisesti vahvistin tukee tuoreimpia 4K ja 8K Ultra HD -videoformaatteja ja -ominaisuuksia kuten Dolby Vision, HLG (Hybrid Log Gamma), 4:4:4 Pure Colour, HDR (High Dynamic Range), 21:9 video ja BT.2020.

  

Huippuluokan kotiteatteriominaisuuksien lisäksi vahvistin toimii langattoman musiikkijärjestelmäsi sydämenä: Täysin langaton liitettävyys Bluetoothin ja Wi-Fi-yhteyden kautta. AVC-X8500HA toimii Apple AirPlay 2:n kanssa tuoden markkinoiden parhaan puheohjauksen ja uskomattoman äänimaailman kotiisi. Sisäänrakennettu HEOS-monihuoneteknologia mahdollistaa sen, että voit toistaa lempimusiikkiasi langattomasti missä huoneessa haluat. Soita samaa kappaletta koko kodissasi tai valitse eri kappale jokaiselle huoneelle. Vahvistin kykenee toistamaan jopa 24-bit/192-khz häviöttömiä ALAC-, FLAC- ja WAV-tiedostoja sekä 2,8 ja 5,6 MHz DSD-kappaleita (SACD:n tiedostomuoto) etupaneelin USB-portin kautta sekä verkkolähteistä.

 

AVC-X8500HA:ssa on hienostunut DSP-ääniprosessointi, joka hyödyntää kahta viimeisen sukupolven kaksiytimistä SHARC DSP Griffin Lite prosessoria.

 

Optimaalista äänenlaatua ja laajinta häiriötöntä dynaamista taajuusvastetta varten Denon AVC-X8500HA:ssa on referenssitasoiset 32-bittiset AKM AK4490EQ stereo D/A-muuntimet joka kanavalle. Yhteensä muuntimia on peräti kahdeksan. Nauti yhtenäisen laadukkaasta ja tarkasta äänentoistosta, joka mahdollistaa ultimaattisen kuunteluelämyksen.

  

 

 
Lue lisää
Sulje

Valmis tulevaisuutta varten

Nauti suosikkielokuvistasi, -esityksistäsi ja -peleistäsi parhaalla mahdollisella kuvanlaadulla. AVC-X8500HA tarjoaa edistyneen HDMI-tekniikan (8 sisään / 3 ulos), jossa on dedikoitu 8K-tulo, joka sallii 8K / 60Hz tai 4K / 120Hz video-läpiviennin. AVC-X8500HA:n ensimmäinen HDMI-lähtö tukee eARC:tä (parannettu äänen paluukanava), joka mahdollistaa pakkaamattoman ja objektipohjaisen äänensiirron, kuten Dolby Atmos ja DTS:X, suoraan älytelevision sovelluksista.

Koe elokuvat jopa 8K-muodossa 8K / 60Hz-läpiviennillä tai skaalauksella, sekä uusin AV-tekniikka, kuten Quick Media Switching (QMS), jota käytetään videoiden viiveiden poistamiseen. AVC-X8500HA mahdollistaa täyden pelinautinnon 4K / 120Hz-läpiviennillä sekä vaihtelevalla virkistystaajuudella (VRR), nopealla kuvatoistolla (QFT) ja automaattisella matalan viiveen tilalla (ALLM), jotka vähentävät tai poistavat viivettä ja kuvan repeytymistä tarjotakseen täydellisen sulavan pelikokemuksen.

 

Vakuuttava ja helppokäyttöinen HEOS

Nauti lempimusiikistasi kaikkialta ja kaikissa huoneissa. Jaa kotiverkkoosi tallennettua musiikkia tai suoratoistopalvelujen tarjontaa langattomiin HEOS-kaiuttimiin tai HEOS-verkon vahvistimiin, ja kuuntele musiikkia ympäri kotiasi. Hallitse tätä kaikkea ilmaisen HEOS-sovelluksen avulla. Musiikkia on tarjolla rajattomasti: TuneIn nettiradion lisäksi valittavana on lukuisat suoratoistopalvelut, kuten Spotify®, Amazon Prime Music, Soundcloud®, Juke, Tidal, Napster, Deezer ja Mood Mix.

 

USKOMATON 3D-ÄÄNI

Ympäröi itsesi elokuvateatteritasoisella äänellä kirjaimellisesti joka suunnasta.

ÄÄNI OIKEASSA PAIKASSA

Sukella moniulotteisen äänen maailmaan Dolby Atmosilla. Nauti 7.1.6- tai 9.1.4-surround-äänijärjestelmästä jopa kuudella yläkaiuttimella tai ääntä ylöspäin heijastavalla Dolby Atmos -kaiuttimella ja koe ultimaattinen kotiteatterielämys.

OLE LÄHEMPÄNÄ TOIMINTAA

Immersiivinen DTS:X™ sijoittaa äänen sinne, mistä se oikeastikin kuuluisi, luoden aidosti moniulotteisen äänielämyksen kotonasi. Parempi immersio ja lisääntynyt realismi vetävät sinut lempielokuviesti maailmaan aivan uudella tavalla. Lisäksi DTS Neural:X™ antaa elokuville, peleille ja musiikille uuden elämän, johon perinteinen 5.1-surround-ääni ei pysty.

KOE LUONNOLLISEN ÄÄNEN TEHO

Auro-3D tarjoaa mukaansatempaavan surround-kokemuksen perinteisiä kaiuttimia tukevien korkeus- ja yläkanavien ansiosta, joka mahdollistaa jopa 13.2-kaiutinkokoonpanon. Formaatti tunnistaa ääniobjektit yksittäin ja heijastaa ne kuunteluympäristön eri tiloihin luoden uskomattoman kolmiulotteisen äänikentän.

 

VALMIS 8K-AIKAAN

Nauti UHD-laatuisista kuvista, jopa analogisista ja digitaalisista SD-lähteistä.

 

UUSIMMAT HDMI-SPEKSIT EARC:TÄ MYÖTEN

KAIKIN PUOLIN VALMIS TULEVAISUUDELLE

Nauti suosikkielokuvistasi, -esityksistäsi ja -peleistäsi parhaalla mahdollisella kuvanlaadulla. AVC-X8500HA tarjoaa edistyneen HDMI-tekniikan (8 sisään / 3 ulos), jossa on dedikoitu 8K-tulo, joka sallii 8K / 60Hz tai 4K / 120Hz video-läpiviennin. AVC-X8500HA:n ensimmäinen HDMI-lähtö tukee eARC:tä (parannettu äänen paluukanava), joka mahdollistaa pakkaamattoman ja objektipohjaisen äänensiirron, kuten Dolby Atmos ja DTS:X, suoraan älytelevision sovelluksista.

 

EDISTYKSELLINEN VIDEO-OSIO

VALMIS SEURAAVALLE TASOLLE

Koe elokuvat 8K-muodossa 8K / 60Hz-läpiviennillä tai skaalauksella, sekä uusin AV-tekniikka, kuten Quick Media Switching (QMS), jota käytetään videoiden viiveiden poistamiseen. AVC-X8500HA mahdollistaa täyden pelinautinnon 4K / 120Hz-läpiviennillä sekä vaihtelevalla virkistystaajuudella (VRR), nopealla kuvatoistolla (QFT) ja automaattisella matalan viiveen tilalla (ALLM), jotka vähentävät tai poistavat viivettä ja kuvan repeytymistä tarjotakseen täydellisen sulavan pelikokemuksen.

 

HDR / DOLBY VISION

SEURAAVAN SUKUPOLVEN VIDEOFORMAATIT

AVC-X8500HA tukee High Dynamic Range -videoformaatteja HDR10, Dolby Vision ja HLG (Hybrid Log Gamma). Dolby Vision mullistaa katselukokemuksen hämmästyttävällä kirkkaudella, kontrastilla ja väreillä.

 

 

ALKUASETUKSET JA LIITÄNNÄT HELPOSTI

Räätälöi AVC-X8500HA:n alkuasetukset makusi mukaan helposti ja nopeasti.

Audyssey MultEQ XT32

VALMIS TULEVAISUUDELLE KAIKIN TAVOIN

Varustettu täysillä Audyssey Platinum DSP-algoritmeilla, joihin kuuluu Audyssey MultEQ XT32 huonekorjausjärjestelmä. Mukana tuleva mittausmikrofoni analysoi jokaisen kaiuttimen äänen erikseen jopa kahdeksasta mittauspisteestä ja luo tarkat digitaaliset filtterit, jotka optimoivat jokaisen kanavan taajuudet ja aikaviiveet. Lisäksi erikseen saatavalla MultEQ Editor sovelluksella voit hienosäätää ääneen juuri sinun kuuntelutilasi ja mieltymystesi mukaiseksi.

 

Liitettävyys

Kytke ääni irti johdoista

Denon AVC-X8500HA:ssa on kaksoisantennijärjestelmä, jonka ansiosta vahvistimen langattomat Bluetooth ja Wi-Fi-yhteydet ovat luotettavia jopa urbaaneissa ympäristöissä, joissa häiriötekijöitä voi olla runsaasti. Lisäksi Applen AirPlay-yhteensopivuus tuo iOS-laitteesi äänisisällön langattomasti toistettavaksi.

Sisäänrakennettu HEOS-monihuoneteknologia mahdollistaa sen, että voit toistaa lempimusiikkiasi langattomasti missä huoneessa haluat. Soita samaa kappaletta koko kodissasi tai valitse eri kappale jokaiselle huoneelle — valinta on sinun. Se toimii myös valituissa maissa Amazon Alexan kanssa tarjoten viimeistä huutoa olevan puheohjauksen ja upeaa ääntä kotiisi.

 

Denon HEOS sovellukset

KAIKKI HALLINNASSASI

“Denon 2016 AVR Remote” sovelluksella hallitset vahvistimen toimintoja ja voit jopa ohjata siihen liitettyä Denonin Blu-ray-soitinta.

Hallitse musiikkiasi ja monihuonejärjestelmän suoratoistoa HEOS sovelluksella, tai käytä puheohjausta Amazon Alexan Voice Controlin* kautta.

*Ominaisuus saatavilla keväällä 2018. Saatavuus vaihtelee maittain.

 

Pikavalinnat

VALITSE LEMPILÄHTEESI PIKAVALINTOJEN KAUTTA

Tallenna haluamasi asetukset ja äänimoodi joka äänilähteelle — vaihda ne päälle yhdellä napinpainalluksella kaukosäätimestä tai vahvistimen etupaneelista.

 

SMART TV

SMART TV -LIITETTÄVYYS

Käytä Denon AVC-X8500HA vahvistintasi Smart TV:si kaukosäätimellä HDMI CEC ominaisuuden avulla. Laita vain vahvistimen “HDMI Control” ja “Smart Menu” toiminnot päälle ja AVC-X8500HA on ohjattavissa TV:n säätimellä. Smart Menun kotinäyttö tarjoaa nopean pääsyn äänilähteen ja surround-tilan valintaan, vahvistimen asetusvalikkoon ja neljään Smart Select valintaan.

 

 

EDISTYKSELLINEN ÄÄNEN PROSESSOINTI

Koe poikkeuksellinen äänenlaatu niin musiikissa kuin elokuvissakin.

 

DSP

Tehokas DSP-ääniprosessori

AVC-X8500HA:ssa on hienostunut DSP-ääniprosessointi, joka hyödyntää kahta viimeisen sukupolven kaksiytimistä SHARC DSP Griffin Lite prosessoria.

 

KORKEARESOLUUTIOINEN AUDIO

NAUTI YLIVERTAISTA ÄÄNENLAADUSTA

Löydä korkearesoluutioisten kappaleiden uskomaton äänenlaatu. AVC-X8500HA kykenee toistamaan jopa 24-bit/192-kHz häviöttömiä ALAC-, FLAC- ja WAV-tiedostoja sekä 2,8 ja 5,6 MHz DSD-kappaleita (SACD:n tiedostomuoto) etupaneelin USB-portin kautta sekä verkkolähteistä. Voit kuunnella myös muita suosittuja tiedostoja, kuten MP3:sia.

 

AL32 PROSESSOINTI

AINUTLAATUISET DENONIN ÄÄNITEKNOLOGIAT

Monikanavainen AL32-prosessointi tuottaa erittäin korkearesoluutioista digitaalisen äänen filtteröintiä ja tarkkuutta jokaiselle kanavalle, ja luo luonnollisen äänikentän tarkalla kuvannuksella. Monikanavana nauhoitetut äänilähteet, kuten Blu-ray-levyt, saattavat kärsiä matalien taajuuksien viiveestä. Vahvistimen Bass Sync teknologia korjaa viiveet luodakseen täydellisen kuuntelukokemuksen.

 

32-BITTINEN D/A-KONVERSIO

PARAS MAHDOLLINEN ÄÄNIKENTTÄ

Optimaalista äänenlaatua ja laajinta häiriötöntä dynaamista taajuusvastetta varten Denon AVC-X8500HA:ssa on referenssitasoiset 32-bittiset AKM AK4490EQ stereo D/A-muuntimet joka kanavalle. Yhteensä muuntimia on peräti kahdeksan. Nauti yhtenäisen laadukkasta ja tarkasta äänentoistosta, joka mahdollistaa ultimaattisen kuunteluelämyksen.

 

KOE USKOMATON HEOS-KOKEMUS

Nauti lempimusiikistasi kaikkialta ja kaikkialla kotonasi. Jaa kotiverkkoosi tallennettua musiikkia tai suoratoistopalvelujen tarjontaa langattomiin HEOS-kaiuttimiin tai HEOS-verkon vahvistimiin ja kuuntele musiikkia ympäri kotiasi. Hallitse tätä kaikkea ilmaisen HEOS sovelluksen avulla. Musiikkia on tarjolla runsaasti: TuneIn internetradion lisäksi valittavana on lukuisat suoratoistopalvelut, kuten Spotify®, Amazon Prime Music, Soundcloud®, Juke, Tidal, Napster, Deezer ja Mood Mix. Saatavuus voi vaihdella maittain.

Airplay 2

Striimaa ääntä suosikkipalveluiltasi kuten Apple Music ja Spotify, tai katsele leffoja ja videoita esimerkiksi Youtuben ja Netflixin kautta käyttäen iPhone, iPad tai Apple TV laitteitasi. Ääni on täydellisesti synkronoitu kaiuttimien ja Airplay 2 äänilähteen välillä.

Airplay 2 tukee myös usean huoneen toistoa. Tämän ansiosta voit soittaa esimerkiksi musiikkia langattomasti useaan Airplay 2 yhteensopivaan kaiuttimeen ja vahvistimeen. Ääni puskuroidaan älykkäästi, jotta äänenlaatu on tasainen ja katkoton. Airplay 2 mahdollistaa myös vahvistimen ja kaiuttimien yhdistämisen ja ohjauksen suoraan Apple Music ja Home sovelluksista. Käytä Airplay 2 ominaisuuksia suoraan sovelluksella tai Sirin avustamana puheohjauksella.

 

ULKOINEN HALLINTA JA IP-HALLINTAMAHDOLLISUUDET

AVC-X8500HA on varustettu ulkoisilla hallintamahdollisuuksilla ja se on yhteensopiva kolmannen osapuolen laitteistojen ja kotiautomaation kanssa.

AVC-X8500HA:n IP-hallintamahdollisuus mahdollistaa yhteistyön tärkeimpien kolmannen osapuolen laitteiden kanssa ja Control4 SSDP -sertifioinnin ansiosta Control4-kotiautomaatiolaitteiden kanssa integroiminen on nopeaa ja helppoa. Suora liitäntä kotiautomaation laitteisiin onnistuu RS-232C-portin kautta.

Yksinkertaisempaa kotiautomaation integraatiota varten vahvistimen takapaneelissa on infrapunaliitäntä, jonka välityksellä voit hallita AVC-X8500HA:ta kotiteatterisi muiden laitteiden kaukosäätimillä.

Liitännät:

HDMI tulot: 7 takana (1x 8K), 1 edessä
HDMI lähdöt: 2x näyttölaite (2x 8K, 1x eARC) ja 1x Zone 2 (4K)
Komponenttivideotulot/lähdöt: 3/1
Komposiittivideotulot/lähdöt: 4/2
RCA-tulot äänelle: 7 1 Phonotulo (MM)
Optiset tulot: 2
Koaksiaalitulot: 2
USB-liitäntä etupaneelissa
USB-virtaliitäntä takapaneelissa
Linjalähdöt: 15.2
Zone linjalähdöt: Zone2/Zone3
Linjatulot: 7.1
Kuulokeliitäntä
Ethernet-liitäntä
RS232
2 x 12 V Trigger out
IR kaukosäätöliitäntä, sisään ja ulos

Ääniominaisuudet:

Sisäisten vahvistinkanavien määrä: 13
Teho (6 ohm, 1 kHz, THD 1%, 1 kanava kuormitettuna): 210 W / kanava
Teho (8 ohm, 20 Hz – 20 kHz, THD 0.05%, 2 kanavaa kuormitettuna): 150 W / kanava
Kaiuttimien impedanssi 4-16 ohmia
Denon Link HD
Audyssey MultEQ XT32
Audyssey Dynamic EQ / Dynamic Volume
Audyssey LFC
Compressed Audio Restorer
DTS:X Pro / DTS Neural:X / DTS HD Master
Dolby Atmos / Dolby TrueHD / Dolby Surround
Auro 3D
IMAX Enhanced
Multichannel Stereo
Pure Direct
Prosessoitavien kanavien maksimimäärä: 13.2

HDMI 2.1:

HDCP2.3
Ultra HD 4K 120Hz / 8K 60Hz
Skaalaus kuvalähteille jopa 8K-resoluutioon
ALLM / QMS / QFT / VRR
Dolby Vision / HLG
4:4:4 Pure Color
High Dynamic Range (HDR)
3D ja BT.2020 läpivienti
HDMI-läpivienti standby-tilassa
CEC/ARC
Auto lipsync
Enhanced Audio Return Channel
DSD Audio

Verkkotoiminnot:

Suoratoistotuki verkon kautta: MP3 / WMA / AAC / FLAC / ALAC / WAV
FLAC HD 192/24
WAV 192/24
ALAC 192/24
DSD 2.8MHz / 5.6MHz
AirPlay 2
Spotify Connect / TIDAL / Deezer
Internet radio (TuneIn)
Denon AVR Remote App iOS, Android ja Kindle Fire laitteille
Ethernet, Wi-Fi 2.4GHz/5GHz ja Bluetooth
IP- ja RS232-hallintaominaisuudet (esim. ohjaus kotiautomaatiojärjestelmällä)

Mitat (LxKxS): 434 x 195 x 482 mm
Paino: 23,3 kg
Takuu: 24 kk