Ostoskori on tyhjä.

Alpine VW mk6 9" Multinavisoitin

Alpine VW mk6 9" Multinavisoitin

4/5

Saatavuus : Kysy lisää

1.499,00  / kpl

Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin!

Suurella yhdeksäntuumaisella näytöllä oleva navigointisoitin VW Golf VI

Kolmen vuoden ilmaisilla karttapäivityksillä ja entistä paremmalla navigoinnilla.

Volkswagen Golf VI (5K) 2008 – 2012

Volkswagen Golf VI (5K) (Variant) 2009 – 2013

Volkswagen Golf VI (5K) (Cabriolet) 2011 – 2016

Ei yhteensopiva: Golf Plus & Cross Golf.

Kuvaus

Alpine tuo markkinoille nyt toisen sukupolven Alpine Style -soittimen VW Golfiin (VI), joka integroituu autoon täydellisesti, tuoden kaikki nykyajan toiminnot autoosi.

Ainoana laitevalmistajana Alpine pystyy tarjoamaan VW Golfiin jättikokoisen 9″ näytön ja samalla myös esimerkiksi Apple CarPlay sekä Android Auto -yhteensopivuudet, iGo Primo Nextgen navigoinnin TomTom -kartoilla. Unohtamatta Premium-luokan äänenlaatua sekä lukemattomia eri säätömahdollisuuksia.

9″ High-Resolution kosketusnäyttö

X902D-G6 soittimen 9″ kosketusnäyttö hakee vertaistaan. Tämä on suurin näyttö, mitä VW Golf VI:n pystytään asentamaan. Näytön kuva-ala on yli kaksi kertaa suurempi kuin auton alkuperäinen 5″ RNS310/315 näyttö.

Alkuperäiset rattipainikkeet käyttöön

Alpine X902D-G6 on yhteensopiva auton alkuperäisten rattipainikkeiden kanssa. Vaihtaessasi auton alkuperäisen soittimen, et menetä rattinappiohjausta, vaan pystyt jatkossakin säätämään äänenvoimakkuutta, vaihtamaan kappaleita / radiokanavia ym.ym.

Mikäli iPhone on liitettynä Alpineen, voit käyttää myös Siri-toimintoja rattinapista.

Mittaristo

Mittaristossa oleva näyttö on myös yhteydessä Alpinen soittimeen. Näet mittaristossa radiokanavatiedot, kappaleiden nimet, artistitiedot sekä navigoinnin opastukset.

Peruutustutka

Jos autosi on varustettu alkuperäisellä peruutustutkalla, et menetä tätä ominaisuutta soittimen vaihdon yhteydessä. Peruutustutka on Alpinen kanssa yhteydessä ja näet etäisyystiedot suurelta näytöltä. X902D-G6 peruutustiedon tarkkuutta on parannettu entisestään ja näet pienimmätkin yksityiskohdat aiempaa selkeämmin.

Peruutuskamera

Jos autosi on varustettu alkuperäisellä peruutuskameralla, saat erillisen adapterin avulla liitettyä sen myös Alpinen näyttöön. Kameran kuva tulee automaattisesti näkyviin, kun kytket peruutusvaihteen.

Dynaudio yhteensopivuus

Alpine Style -soitin on yhteensopiva myös VW Golf 6 Dynaudio -laitteiston kanssa. Tarvitset KWE-DY01G6 adapterin, jolla saat liitettyä Alpine Style -soittimen Dynaudio vahvistimeesi.

Käynnistyslogo

Alpine X902D-G6 käynnistyy automaattisesti kun avaat auton keskuslukituksen. Valitsemasi käynnistyslogo toivottaa sinut tervetulleeksi ja kun istut autoon, laite on heti käyttövalmiina. Alpine tarjoaa neljä eri käynnistyslogoa (Golf, GTI, GTD ja R), mutta persoonallisten käynnistyslogojen tekeminen itsekin on mahdollista.

Ajoneuvon tiedot

Saat kaikki auton tärkeimmät tiedot soittimeesi, aina polttoainemäärästä turbon ahtopaineisiin asti.

Ilmastoinnin näyttö

X902D-G6 näyttää kuljettajan ja matkustajan puolen lämpötilat, ilmastointilaitteen tiedot, penkinlämmittimen informaatiot ja muuta. Kun näitä säätöjä tehdään, näyttö aktivoituu automaattisesti muutamaksi sekunniksi.

Android Auto

Android Auto tuo lisää liikenneturvallisuutta, yksinkertaisella ja helpolla käyttöliittymällään. Android Auto ilmaisee tärkeimmät tiedot ”kortteina”. Mikäli käytät Android Auton navigointia, X902D-G6 käyttää Alpinen paikannusta, joka on erittäin nopea, eikä puhelimen omaa paikannusta tarvitse käyttää.

Huom: Android Auto ei ole saatavissa pohjoismaiden Play Store:sta, joten se pitää asentaa puhelimeen toista kautta.

Apple CarPlay

Apple CarPlay antaa mahdollisuuden soittaa puheluita, käyttää Apple karttoja, kuunnella musiikkia sekä tarjoaa pääsyn viestitoimintoihin. Voit kuunnella Spotifyn tai nettiradioiden kautta musiikkia sekä podcasteja. CarPlay toiminto vaatii puhelimen liittämisen USB-kaapelilla.

Hi-Res Audio

X902D-G6 toistaa myös häviöttömät FLAC-tiedostot ja tukee 24/96 ja 24/192 tiedostoja.

Jakosuotimet, aikaviivesäädöt, taajuuskorjain ym.ym.

9-alueinen parametrinen taajuuskorjain erikseen taka- ja etukanaville, 10 esiasetettua taajuuskäyrää, kuuden kanavan aikaviivesäädöt, yli- ja alipäästösuotimet.

iGo Primo NextGen navigointi

iGo Primo on yksi markkinoiden parhaimmista navigointiohjelmistoista. Alpinen tehokkaan prosessorin ansiosta navigointi toimii luotettavasti ja erittäin nopeasti. Esimerkiksi tuhannen kilometrin reitin laskeminen vie vain muutaman sekunnin. Kattavat ja monipuoliset ominaisuudet sekä valmiiksi ladatut sadattuhannet POI-kohteet tekevät esimerkiksi huoltoaseman, hotellin tai ravintolan löytämisen helpoksi.

HUOM: Suomessa ainoastaan Alpine-navigointilaitteet toimitetaan asiakkaalle valmiiksi päivitettyinä uusimmalla kartalla ja uusimmalla ohjelmistolla.

 • 48 Euroopan maan kartasto
 • Karttapäivityksistä vastaa Naviextras.com
 • Kartat voi päivittää maan tai alueen mukaan, joka tekee päivityksestä edullisemman
 • Postinumerohaku
 • Smart Routes: Alpinen tietokanta tallentaa liikennemalleja ja käyttää näitä hyödyksi, joten reittilaskenta osaa ottaa huomioon myös viikonpäivät sekä kellon ajat.

Sisäänrakennettu Bluetooth

Bluetooth mahdollistaa langattoman yhteyden puhelimen ja X902D-G6 soittimen välille. Voit kuunnella musiikkia sekä soittaa ja vastata puheluihin handsfreenä.

TomTom -kartat & Kolmen vuoden ilmaiset päivitykset.

Navigointilaite on juuri niin hyvä kuin sen karttapohja on. X902D-G6 käyttää TomTomin karttoja ja tarjoaa kolmeksi vuodeksi ilmaiset karttapäivitykset. Kolmen vuoden jälkeen karttojen päivittäminen onnistuu myös alueittain, joka tekee päivittämisestä edullisempaa ja nopeampaa.

GPS ja Glonass -paikannus

Enemmän sateliitteja = Parempi tarkkuus.
X902D-G6 käyttää perinteisen GPS-paikannuksen lisäksi myös Glonass -paikannusta. Tämä tarjoaa paremman, nopeamman sekä luotettavamman paikannuksen esimerkiksi vuoristoissa sekä kaupungeissa, korkeiden rakennusten läheisyydessä.

 • RDS -radio
 • DAB+ -radio
 • Bluetooth handsfree
 • Bluetooth audiostriimaus
 • iPod- / iPhone -yhteensopivuus
 • Apple CarPlay -yhteensopivuus
 • Android Auto -yhteensopivuus*
 • USB -liitäntä
 • USB-formaatit: FLAC/MP3/WMA/AAC/MP4
 • 3pr linjalähtöjä (2V)
 • 6kan. viivesäädöt
 • Dual HD EQ (9-alueinen)
 • Yli- ja alipäästösuotimet
 • 4 x 50W
 • 9″ kapasitiivinen kosketusnäyttö
 • 50/50 Split screen
 • AuxIn (3,5mm)
 • HDMI-sisääntulo
 • GPS- ja Glonass-paikannus

*Android Auto ei ole saatavissa pohjoismaiden Play Store:sta, joten se pitää asentaa puhelimeen muulla tavalla.