Ostoskori on tyhjä.

AKG K371 BT Suljettu Studiokuuloke

AKG K371 BT Suljettu Studiokuuloke

4/5

Saatavuus : Kysy lisää

139,00  / kpl

Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin!

AKG K371 MKII Studiokuulokkeet, suljetut

AKG K371 -studiokuulokkeet ammattikäyttöön yhdistävät huippuluokan suorituskyvyn, laajennetun taajuusvasteen (5 Hz – 40 kHz) ja äärimmäisen mukavuuden suljettuun, korvatpeittävään ja kokoontaittuvaan rakenteeseen.

Ammattikäyttöön suunnitellut AKG K371-BT  kuulokkeet soveltuvat niin äänimonitorointiin kuin Bluetooth-kuulokkeeksi.

 

AKG K371BT Taitettavat, suljetut, korvanpeittävät kuulokkeet studiokäyttöön ja langattomaan musiikin kuunteluun

 

Ihanteelliset monitorointiin studiossa ja tien päällä. K371-kuulokkeet on suunniteltu vastaamaan AKG:n referenssikäyrää. Se on uraauurtavaan tutkimukseen perustuva vastetavoite, jonka tarkoituksena on asettaa uusi tarkkuuden taso vaativiin ammattilaissovelluksiin.

 

Ergonomisesti muotoiltu kuulokesanka ja kevyt rakenne takaavat mukavuuden pitkään jatkuvassa käytössä ja tarkasti valmistettu liukuosa ja sarana takaavat hyvän istuvuuden ja helpon kokoontaitettavuuden.

 

 

Korvanpeittävä, suljettu rakenne Ensiluokkainen eristys mahdollistaa monitoroinnin meluisissa ympäristöissä   AKG:n viitevasteakustiikka Tarkka taajuusvaste ja poikkeuksellisen neutraali kalibrointi   Herkät 50 mm elementit titaanipinnotteisilla kartioilla Laajennettu bassoalue, tasapainoinen keskialue ja laajennettu yläpää   Pehmustetut korvakupit ja tarkasti kalibroitu puristusvoima Vaihdettavat korvatyynyt eristävät ja ovat mukavat pitkään jatkuvassa käytössä.   Muunneltava, kokoontaitettava rakenne, 90 astetta kiertyvät korvakupit Korvakupit taittuvat kuljetusta varten ja kiertyvät yhden korvan monitorointiin DJ-käytössä.   Säädettävä, kalibroitu kuulokesanka Kaiverretut kalibrointimerkinnät takaavat täydellisen, toistettavan istuvuuden.   Erittäin kevyt – 224 grammaa Mukavuutta myös pitkäaikaisessa käytössä.   Kolme irroitettavaa johtoa – 3m ja 1.2m suorat sekä 1,2-3m kierre Liitä mukana tulevilla sovittimilla kiinteisiin ja kannettaviin laitteisiin.   AKG:n Testaamaa kestävyyttä Tiukat kestotestit takaavat luotettavuuden vaativissa sovelluksissa.   Pehmustetut korvakupit ja tarkasti kalibroitu puristusvoima Vaihdettavat korvatyynyt eristävät ja ovat mukavat pitkään jatkuvassa käytössä.
Tuotetiedot Elementin koko (mm) 50 Herkkyys (dB SPL/V @ 1 kHz) 114 Nimellisimpedanssi (Ω) 32 Äänitaajuusalue (Hz) 5 – 40000 Kaapelin pituus (m) 1.2, 3 & 3 Audiotiedot Taajuusvaste 5 – 40000 Hz Mitat Paino (g) 255 Johto Irrotettava Johdon pituus Kierretty 3 m, suora 3 m, suora 1,2 m Sovite Kyllä, 3,5 mm:stä 6,5 mm:iin Käyttötyyli Korvan peittävä Sovellus Monitorointi studiossa Hi-Fi-kuuntelu Mobiililaitteet Rumpali Taitettava Kasattava Kupin tyyli Suljettu Ominaisuudet Suljettu, ovaali Korvan peittävä Irrotettava johto OFC-puhekela

Tarvitsetkö myös näitä?

Voisit olla kiinnostunut myös näistä?