4:n Tilan Valmis äänentoistopaketti 8:lla kaiuttimella & Bluetooth audio

Saatavuus: Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Alkuperäinen hinta oli: 1 244,00 €.Nykyinen hinta on: 1 219,00 €.


Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin!

4:n Tilan Valmis äänentoistopaketti 8:lla kaiuttimella & Bluetooth audio

4:n Tilan äänentoistopaketti erillisillä zone ohjauksilla. Soveltuu niin kotiin kuin liikehuoneistoihin kuten myymälätiloihin, pieniin ravintoloihin tai baareihin, joissa vaaditaan kustannustehokasta ja kevyttä äänentoistopakettia esimerkiksi taustamusiikkia varten.

1 Kaiutinpari on aina 1 Zone eli 1 tila jossa kaiutinpari on sijoitettuna. Joka Zonelle voidaan valita sama tai eri äänilähde ja jokaiselle Zonelle löytyy oma äänenvoimakkuuden säädin. Liitettävissä myös mikrofoni kuulutuksia, pubivisoja tai kevyttä karaokekäyttöä varten.

Kokonaispakettimme sisältää (täppää lisätietoja varten)
• Taga Harmony TA-600 4-Tilan monihuonevahvistin
• 4 pr (8 kpl) JBL Control One kaiutin (sis. seinätelineen)
• Pro-Ject BT BOX E HD Bluetooth äänivastaanotin ja liitäntäkaapeli vahvistimelle
• 80 metriä 4 Connect 2×2.5mm2, STAGE2 OFC-kaiutinkaapelia (10 metriä per kaiutin)

Tuotetiedot
4:n Tilan Valmis äänentoistopaketti 8:lla kaiuttimella & Bluetooth audio

 

Kokonaispaketti sisältää täydellisen ratkaisun monenlaisia äänentoistotarpeita varten, järjestelmään voi liittää langattoman Bluetooth laitteen (puhelin, tabletti tms.) jonka kautta voi toistaa musiikkia korkeatasoisten JBL Control One kaiuttimien kautta. Kaiuttimet voidaan sijoittaa myös kosteisiin tiloihin kuten ulkotiloihin (ei suoraan sateeseen), joten se mahdollistaa monenlaiset kokonaisuudet.

 

Alla esimerkki mallikokoonpanosta jossa kaikki 4 Zonea käytössä.

Voit liittää mukana toimitettavan Bluetooth vastaanottimen lisäksi äänilähteeksi minkä tahansa linjatasoisen äänilähteen kuten cd soitin, radioviritin, televisio jne.

Voit valita saman Bluetooth äänilähteen toistettavaksi kaikilla alueilla esim. Olohuone, Kylpyhuone, Eteistila ja Ulkoterassi. Tai voit toistaa esim. vahvistimeen liitetyn television (myydään erikseen) ääntä olohuoneessa ja kuunnella musiikkia vahvistimeen liitetyn Bluetooth ohjelmalähteen kautta Kylpyhuoneessa, Eteistilassa ja Ulkoterasilla.

Tai voit liittää mikrofonin ja laulaa Karaokea Olohuoneessa (etupaneelissa mikrofonivoimakkuuden ja kaikuefektin säätö) ja toistaa musiikkia muissa tiloissa samanaikaisesti.

 

Helppo ja kustannustehokas ratkaisu.
Lue lisää
Sulje