Langattomat kaiuttimet ja kaiutinjärjestelmät

Langaton kaiutin tekee musiikin kuuntelusta helppoa. Aiemmin langattomilla kaiuttimilla ei pystytty tuottamaan laadukasta äänentoistoa, mutta tänä päivänä langattomuus ei ole äänentoiston laadun kannalta ongelma. Meiltä saat langattomat kaiutinjärjestelmät esimerkiksi musiikin kuunteluun ja elokuvien katseluumn. Valikoimaamme kuuluvat sekä aktiiviset että passiiviset langattomat kaiuttimet.

Langaton kaiutin on avain helpompaan äänentoistoon: Ei enää johtosykkyröitä

Langaton kaiutin on käytännöllinen ratkaisu jokaisen kodin äänentoistoon. Ei hankalia johtosykkyröitä tai huoneen poikki kulkevia piuhoja, joihin kompastut vähintään kerran päivässä. Langattoman kaiutinjärjestelmän ansiosta myös sisustamisesta tulee helpompaa. Voit jatkossa siirtää huonekalut uuteen järjestykseen ilman, että sinun tarvitsee miettiä kaiuttimien johtoja. Voit siis sijoittaa kaiuttimet jatkossa huoneeseen täysin äänentoiston ehdoilla!

Langaton kaiutin sopii kotiin ja ulkokäyttöön

Valikoimastamme löydät sekä pienet ja kompaktit, kädessä kuljetettavat langattomat kaiuttimet että järeämmät välineet langattomaan äänentoistoon. Langattomien kaiuttimien valikoimassamme on sopiva vaihtoehto niin hillittyyn kuin räiskyväänkin sisustusmakuun. Meiltä saatte myös roisketiiviit kaiuttimet, jotka ovat erinomainen valinta esimerkiksi festariolosuhteisiin tai kodin terassille.

Tutustu valikoimaamme ja tilaa langattomat kaiuttimet jo tänään!

[parentcat]

Langattomat kaiuttimet ja kaiutinjärjestelmät

Rajaa

Hinta

Tuotemerkki

Väri

48