JBL J33i iPod/iPhone Plugikuuloke

Huippuluokan J33i plugikuuloke, legendaarista JBL äänentoistoa mobiilissa muodossa. Johtoon integroitu kauko-ohjain ja mikrofoni iPod/iPhone/iPad laitteita varten.

Vedonpoistin parantaa kuulokkeen kestävyyttä ja estää johdon hankauksesta välittyviä resonansseja kuulokkeisiin.Kysy lisää!

80,00 € /

Yksityiskohdat

Huippuluokan J33i plugikuuloke, legendaarista JBL äänentoistoa mobiilissa muodossa. Johtoon integroitu kauko-ohjain ja mikrofoni iPod/iPhone/iPad laitteita varten.

Vedonpoistin parantaa kuulokkeen kestävyyttä ja estää johdon hankauksesta välittyviä resonansseja kuulokkeisiin.
Koe täydellinen JBL®-ääni.

Sen 9,2mm kaiutinelementit ja JBL Pure Bass teknologia takaa syvän ja tarkan bassotoiston.

Tehokas ja selkeä JBL®-ääni.

Korkealaatuiset nappikuulokkeet mikrofonilla

Koe syvä ja tarkka JBL® Pure Bass -tekniikkaläheltä korkealaatuisilla nikkelipäällysteisillä kuuloke-elementeillä, jotkatoimivat ihanteellisesti yhteen kuulokkeiden rakenteen kanssaKoe korvissasi huipputason akustinen konsertti, jonkamahdollistavat kuulokkeiden suljettu rakenne ja luistamattomatsilikonipehmusteet.Pysy rytmissä. Käteväkolmipainikkeinen kauko-ohjain yhdysrakenteisella mikrofonilla mahdollistaapuheluihin vastaamisen kesken musiikinkuuntelun.

Yksityiskohtainen JBL-muotoilu

Kuulokkeet ovat musiikin ohella henkilökohtaisen tyylisi jatke. Yksityiskohtaisella, metallisella ulkokuorella, vedonpoiston kulmakiinnikkeillä ja metallisilla JBL-kohokirjaimilla varustetut sekä mattamustana tai valkoisena saatavat J33i-nappikuulokkeet ovat musiikinkuuntelua tyylikkäimmillään.

Huipputason JBL-elementit

J33i:n kuuloke-elementit tarjoavat tarkan ja voimakkaan äänentoiston mahdollistaen poikkeuksellisen kuuntelukokemuksen. Erityinen nikkelipäällyste laajentaa diskanttitoistoa. Bassoäänet toistuvat puhtaina, syvinä ja tarkasti – taatulla JBL-laadulla. Puhdas bassotoisto erottaa J33i:n kilpailijoista.

Apple-yhteensopiva kolmipainikkeinen kauko-ohjain sisäänrakennetulla mikrofonilla

Yksinkertainen kaukosäädin on suunniteltu käytettäväksi erityisesti iPhonen ja iPodin kanssa, ja se sisältää painikkeet äänentoiston ja puheluiden hallintaan. Yhdysrakenteinen mikrofoni mahdollistaa puheluihin vastaamisen ottamatta kuulokkeita pois korvilta.

Silikonipehmusteet

On olemassa kaikenkokoisia ja -muotoisia korvia. Siksi mukana tulee kolmet erikokoiset silikonipehmusteet: pienet, keskikokoiset ja suuret. Kuulokkeiden ihanteellinen istuvuus paitsi parantaa kuuntelumukavuutta myös vähentää taustamelua.

Comply™-vaahtomuovipehmusteet

Korvan muotoon mukautuvat Comply-pehmusteet ovat vaihtoehto silikonipehmusteille. Ne sopiva täydellisesti monenlaisiin korviin ja vähentävät tehokkaasti taustamelua. Kuulokkeiden mukana tulee yksi pari muotoutuvia vaahtomuovipehmusteita.

Litteä elastomeerikaapeli kumisella klipsillä

Sotkeutuvat kaapelit ovat jatkuva turhautumisen aihe. Paitsi jos sinulla on J33i-kuulokkeet. Niiden litteä elastomeerikaapeli ei sotkeudu helposti, ja kuminen klipsi pitää kaapelin siistissä järjestyksessä.

Metalliset vedonpoiston kulmakiinnikkeet

J33i:n kuuloke-elementeissä on metalliset vedonpoiston kulmakiinnikkeet. Nämä ankkurimalliset kiinnikkeet eivät paranna ainoastaan kuulokkeiden kestävyyttä vaan myös äänentoistoa: ne vähentävät kaapelista korviin välittyvää haitallista resonanssia.

Kullattu liitin jatkorenkaalla

Kullatussa liittimessä on jatkorengas, joka on yhteensopiva useimpien älypuhelimien suojakoteloiden kanssa. Näin sinun ei tarvitse poistaa suojakoteloa kuulokkeiden käyttöä varten.

Kestävärakenteinen kantopussi

JBL-äänentoisto on suojaamisen arvoista. Mukana tuleva kestävärakenteinen kantopussi pitää ylimääräiset silikonipehmusteet tallessa ja suojaa kuulokkeita iskuilta ja kolhuilta.
Avainominaisuudet:

Korvan sisään, takaa suljettu

Tehokas 9,2mm kaiutinelementti

Apple 3 painikkeinen kaukosäädin

Sisäänrakennettu mikrofoni HF-puheluille

3 Erikokoista silikonitulppaa (S/M/L)

1 Vaahtomuovitulppa

Tekniset tiedot

Liitäntäimpedanssi: 16 Ohms

Kaapeli: 1,3 m

Kullattu 3,5 mm Jakkiliitin

Lisätiedot

Hinta per ei saatavilla

Tuotteen asiasanat

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

Kirjoita oma arvostelusi

You're reviewing: JBL J33i iPod/iPhone Plugikuuloke

Miksi ostaa meiltä

 

 

ILMAINEN TOIMITUS

yli 100 € tilauksista
 

ILMAINEN VAIHTO JA PALAUTUS

kaikissa tilauksissa
 

NOPEA TOIMITUS

1-3 työpäivässä