JBL J22i iPod/iPhone Plugit, Musta

Korkealuokkainen J22i plugikuuloke, legendaarista JBL äänentoistoa mobiilissa muodossa. Johtoon integroitu kauko-ohjain ja mikrofoni iPod/iPhone/iPad laitteita varten.

Sen 8,6mm kaiutinelementit ja JBL Pure Bass teknologia takaa syvän ja tarkan bassotoiston.Kysy lisää!

60,00 € /

Yksityiskohdat

Korkealuokkainen J22i plugikuuloke, legendaarista JBL äänentoistoa mobiilissa muodossa. Johtoon integroitu kauko-ohjain ja mikrofoni iPod/iPhone/iPad laitteita varten.

Sen 8,6mm kaiutinelementit ja JBL Pure Bass teknologia takaa syvän ja tarkan bassotoiston.
Koe täydellinen JBL®-ääni.

Korkean suorituskyvyn nappikuulokkeet yhdysrakenteisella mikrofonilla

• JBL® Pure Bass -tekniikka mahdollistaa syvän ja tarkan bassotoiston tuoden musiikkisi koko intensiivisyyden esille.

• Kuule musiikkisi koko koreudessaan suljetun rakenteen ja luistamattomien silikonipehmusteiden ansiosta

• Pysy rytmissä. Kätevä kolmipainikkeinen kauko-ohjain yhdysrakenteisella mikrofonilla mahdollistaa puheluihin vastaamisen kesken musiikinkuuntelun.

J22i

Ällistyttävä taajuusvaste ja puhtaasti soiva basso.

JBL J22i -nappikuulokkeet tuovat ammattimaisen äänitekniikan kuluttajatasolle. JBL:n insinöörit ovat hyödyntäneet kokemustaan maailman hienoimpien kaiuttimien luomisesta ja suunnitelleet kevytrakenteiset ja mukavat nappikuulokkeet, joissa on tunnistettava JBL-ääni. Korkealaatuiset kuuloke-elementit mahdollistavat ällistyttävän taajuusvasteen ja puhtaasti soivan bassotoiston, joka on syvä, voimakas ja tarkka. Kuulet suosikkimusiikkisi koko koreudessaan. Modernin tyylikkäät J22i-kuulokkeet ovat ilo sekä silmille että korville. Yhdysrakenteinen mikrofoni mahdollistaa puheluiden puhumisen ottamatta kuulokkeita pois korvilta.

JBL:llä on yli 60 vuoden kokemus tarkan ja erottelevan äänentoiston suunnittelemisesta elokuvateattereihin, konserttiareenoille ja äänitysstudioille ympäri maailman. Voit nyt kantaa legendaarista JBL-äänentoistoa mukanasi – tyylikkäästi. J22i:n huipputason elementit mahdollistavat äärimmäisen herkkyyden, laajan taajuusvasteen, korkean äänenvoimakkuuden ja puhtaan bassotoiston, joka on syvä, voimakas ja tarkka. Kuulet suosikkimusiikkisi koko koreudessaan. Mukana tulevat kolmet erikokoiset silikonipehusteet (pieni, keskikokoinen ja iso) mahdollistavat ihanteellisen käyttömukavuuden ja passiivisen melunvaimennuksen. Litteä elastomeerikaapeli ei sotkeudu helposti, ja yhdysrakenteinen mikrofoni mahdollistaa puheluihin vastaamisen ottamatta kuulokkeita pois korvilta. Kuulokeliittimen jatkorenkaan ansiosta se sopii useimpiin älypuhelimen suojakuoriin, joten voit kuunnella musiikkia ja suojata puhelimesi samanaikaisesti. Mustana ja valkoisena saatavissa J22i-kuulokkeissa on tummat silikonipehmusteet, hiekkapuhallettu metalliseosrakenne, sormenjälkiä hylkivä pinnoite ja oranssit kuulokeverkot metallisilla JBL-logoilla. Ne siis loistavat sekä esteettisesti että akustisesti. Mukana tulevan kantopussin avulla voit suojata kuulokkeesi ja pitää ylimääräiset silikonipehmusteet tallessa. Loistava JBL-ääni kulkee nyt mukanasi kaikkialle.

Yksityiskohtainen JBL-muotoilu

Musiikki on henkilökohtaisen tyylisi jatke. Niin ovat myös kuulokkeet. Hiekkapuhallettu rakenne, tummenetut silikonipehmusteet, kuulokeverkot ja metalliset JBL-logot tekevät J22-kuulokkeista tyylikkäät.

Korkean suorituskyvyn JBL-kuuloke-elementit

JBL-elementit tarjoavat tarkan ja voimakkaan äänentoiston mahdollistaen poikkeuksellisen kuuntelukokemuksen. Bassoäänet toistuvat puhtaina, syvinä ja tarkasti – taatulla JBL-laadulla.Apple-yhteensopiva kolmipainikkeinen kauko-ohjain sisäänrakennetulla mikrofonilla

Yksinkertainen kaukosäädin on suunniteltu käytettäväksi erityisesti iPhonen ja iPodin kanssa, ja se sisältää painikkeet äänentoiston ja puheluiden hallintaan. Yhdysrakenteinen mikrofoni mahdollistaa puheluihin vastaamisen ottamatta kuulokkeita pois korvilta.Silikonipehmusteet

Litteä elastomeerikaapeli kumisella klipsillä

Kestävät kulmakiinnikkeet

Kullattu liitin jatkorenkaalla

Kantopussi
Avainominaisuudet:

Korvan sisään, takaa suljettu

Tehokas 8,6mm kaiutinelementti

Apple 3 painikkeinen kaukosäädin

Sisäänrakennettu mikrofoni HF-puheluille

3 Erikokoista silikonitulppaa (S/M/L)

1 Vaahtomuovitulppa

Tekniset tiedot

Järjestelmä: Dynaaminen

Rakenne: Takaa suljetut kuulokkeet

Taajuusvaste: 18 Hz – 20 kHz

Liitäntäimpedanssi: 16 Ohms

Kaapeli: 1,3 m, irrotettava

Kullattu 3,5 mm Jakkiliitin

Lisätiedot

Hinta per ei saatavilla

Tuotteen asiasanat

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

Kirjoita oma arvostelusi

You're reviewing: JBL J22i iPod/iPhone Plugit, Musta

Miksi ostaa meiltä

 

 

ILMAINEN TOIMITUS

yli 100 € tilauksista
 

ILMAINEN VAIHTO JA PALAUTUS

kaikissa tilauksissa
 

NOPEA TOIMITUS

1-3 työpäivässä