TARJOUS

KEF Space One Wireless Langaton Vastamelu, Titanium

KEF Space One Wireless Langaton vastamelukuuloke


Uudet vastamelukuulokkeet parhaaseen A-luokkaan. KEFin lähes 60 vuoden osaaminen huippuluokan hifi-kaiuttimien parissa tuottaa nyt jättimäisen nautinnon myös kuulokekuunteluun. KEF on aina ollut poikkeuksellisen taidokas sulauttamaan teknisen suorituskyvyn ja subjektiivisen äänenlaadun. Space One Wireless todistaa tämän jälleen kerran.


Balanssi eri taajuusalueiden välillä tuntuu luontevalta ja autenttiselta. Kaikenlainen musiikki virtaa pakottomasti ja dynaamisesti. Kuuntelusessiot saattavatkin huomaamatta venyä aamuyöhon asti.


Space One Wireless kuulokkeita voit käyttää langattomasti vastamelutoiminto päällä jopa yli 30 tuntia ja ilman vastamelua jopa yli 40 tuntia. Jos ainutlaatuisen riittoisa akku silti pääsee tyhjäksi, kuuntelu onnistuu myös mukana tulevalla johdolla.

Varastossa

Normaali hinta: 399,00 €

Special Price 299,00 €

-25% Säästät: €100

Yksityiskohdat

Uudet vastamelukuulokkeet parhaaseen A-luokkaan.

AVPlus 9-10/2017: "SUOSITTELEMME"

Ensimmäiset positiiviset väreet nousevat selkäpiitä pitkin jo hienoa pakettia avattaessa... Sisältä paljastuva pehmeän metallin, laadukkaan proteiininahan ja tyylikkään designin saumaton liitto saavat odotukset nousemaan entistä korkeammalle. Sujautat kuulokkeet päähän ja hämmästyt poikkeuksellisen miellyttävää tuntumaa. Itse asiassa - miten ihmeessä KEF on saanut käyttömukavuuden tälle tasolle jopa silmälaseja käytettäessä... Mutta seuraavaksi uppoatkin jo täysin musiikin maailmaan. Hämmentävä lämpö, tarkkuus ja ilmavuus tuovat hyvän fiiliksen väreet entistäkin voimakkaammin iholle. KEFin lähes 60 vuoden osaaminen huippuluokan hifi-kaiuttimien parissa tuottaa nyt jättimäisen nautinnon myös kuulokekuunteluun. KEF on aina ollut poikkeuksellisen taidokas sulauttamaan teknisen suorituskyvyn ja subjektiivisen äänenlaadun. Space One Wireless todistaa tämän jälleen kerran. Balanssi eri taajuusalueiden välillä tuntuu luontevalta ja autenttiselta. Kaikenlainen musiikki virtaa pakottomasti ja dynaamisesti. Kuuntelusessiot saattavatkin huomaamatta venyä aamuyöhon asti.

Space One Wireless kuulokkeita voit käyttää langattomasti vastamelutoiminto päällä jopa yli 30 tuntia ja ilman vastamelua jopa yli 40 tuntia. Jos ainutlaatuisen riittoisa akku silti pääsee tyhjäksi, kuuntelu onnistuu myös mukana tulevalla johdolla - tai itse asiassa johtoja tulee paketissa jopa kahdet, joista toisessa on kaukosäätö. Johdollisen liitännän yhteydessä voidaan myös käyttää vastamelutoimintoa jolloin käyttöaika on yli 100h. Tehokas vastamelutoiminto tekee lento-, bussi- ja junamatkustamisesta yhtä juhlaa. Vastamelun teho on säädetty juuri halutuksi, että olet vielä tietoinen ympäristön tapahtumista, mutta väsyttävät huminat, jyrinät ja suhinat pysyvät poissa. KEF on myös valinnut kuulokkeisiin erittäin pienellä viiveellä varustetun Bluetooth-sirun, jonka ansiosta esimerkiksi Netflixiä on mukava katsella useimpien laadukkaiden mobiililaitteiden kautta ilman huulisynkronointiongelmia.

KEF Space One Wireless on myös harvinaisen upea kuuloke täysipainoiseen hifikuunteluun kotona, ja sen resoluutio paranee entisestään laadukasta kuulokevahvistinta ja äänilähdettä käyttäen. Toisin sanoen - tämä on täydellinen kuuloke kaikkiin käyttötarkoituksiin!

Elementti 40mm
Taajuusvaste 20Hz-20kHz
Maksimiteho 12mW
Bluetooth-versio 4.1 Qualcomm Apt-X
Maksimi Bluetooth-kantama 10m
Herkkyys 94dB
Impedanssi 16Ohm
Akku Litium-ioni 850mAh
Mitat 195*170*82mm
Paino 330g
Valmistajan tuotesivu http://international.kef.com/space-one-wireless

Lisätiedot

Hinta per kpl

Tuotteen asiasanat

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

Kirjoita oma arvostelusi

You're reviewing: KEF Space One Wireless Langaton Vastamelu, Titanium

Miksi ostaa meiltä

 

 

ILMAINEN TOIMITUS

yli 100 € tilauksista
 

ILMAINEN VAIHTO JA PALAUTUS

kaikissa tilauksissa
 

NOPEA TOIMITUS

1-3 työpäivässä
 

Brändimme