AKG K430 Suljettu kevytkuuloke, Hopea

AKG K430 Kevyet kuulokkeet tien päälle. Äärimmäisen mukavat suljetun rakenteen kuulokkeet taittomekanismilla ja yhdysrakenteisella äänenvoimakkuuden säätimellä.

Pehmeät korvatyynyt tekevät pitkistä kuuntelusessioista mukavampia kuin koskaan aikaisemmin.



Kysy lisää!

Normaali hinta: 80,00 €

Special Price 59,90 €


Yksityiskohdat

AKG K430 Kevyet kuulokkeet tien päälle. Äärimmäisen mukavat suljetun rakenteen kuulokkeet taittomekanismilla ja yhdysrakenteisella äänenvoimakkuuden säätimellä.

Pehmeät korvatyynyt tekevät pitkistä kuuntelusessioista mukavampia kuin koskaan aikaisemmin.




Äärimmäisen mukavat kuulokkeet, jotka tarjoavat muutakin kuin loistavan äänentoiston.

Nämä kuulokkeet eivät ainoastaan näytä hyvältä; ne tarjoavat myös loistavan äänentoiston” (Lontoon The Sunday Times).

Olemme samaa mieltä. Olemme uudistaneet ylistettyjä AKG® K430-kuulokkeita: nyt tarjolla on kahdeksan värivaihtoehtoa entistäkin tyylikkäämpään musiikinkuunteluun.

Nerokas 3D-Axis-taittomekanismi helpottaa kuulokkeiden käyttöä tien päällä, yhdysrakenteinen äänenvoimakkuuden säädin mahdollistaa äänitason säädön kuulokkeista ja pehmeät korvatyynyt tekevät pitkistäkin kuuntelusessioista äärimmäisen mukavia.

Kuulokkeiden laajan dynaamisen toistoalueen ansiosta kuulet musiikkisi pienimmätkin yksityiskohdat.

Äärimmäisen mukavat kuulokkeet, jotka tarjoavat muutakin kuin loistavan äänentoiston.

AKG® Acoustics on valmistanut yli kuuden vuosikymmenen ajan parhaita mahdollisia studiomikrofoneja ja -kuulokkeita muusikoille ja tuottajille. Olemme suunnitelleet pitkien perinteiden ja innovatiivisen äänitekniikan avulla kuulokkeet, jotka tuovat studiolaatuisen äänentoiston entistä lähemmäksi sinua.

Tätä suosittuihin AKG K430 -kuulokkeisiin perustuvaa uudistettua mallia myydään kahdeksassa eri värissä. Ne ovat oivalliset kuulokkeet muotitietoisille musiikinkuuntelijoille, jotka arvostavat näyttävää muotoilua.

Näiden kuulokkeiden kohokohta on äänentoisto: kuulet diskantti- ja keskiäänet kristallinkirkkaasti, ja matalimmillaan basso jyrisee 12 hertsin taajuudella. Kuulokkeiden ainutlaatuinen 3D-Axis-taittomekanismi ja mukana tuleva kantopussi tekevät niistä ihanteellisen matkakumppanin.

Niiden mukana tulee myös pehmeät korvatyynyt, jotka tekevät pitkistäkin kuuntelusessioista äärimmäisen mukavat – niiden puristusvoima on niin vähäinen, että saatat unohtaa pitäväsi kuulokkeita päässäsi.

Kuulokkeiden yhdysrakenteinen äänenvoimakkuuden säädin mahdollistaa oikean äänitason säätämisen ilman äänilähteeseen koskemista.
Suljettu rakenne

Pidä musiikki korvillasi häiritsemättä ulkomaailmaa. AKG K430 -kuulokkeissa on ääniteknikoiden suosima suljettu rakenne. Suljettu rakenne eristää kuulokkeiden äänentoiston ulkopuoliselta melulta.

Ainutlaatuinen 3D-Axis-taittomekanismi

Taita kuulokkeet ja ota ne mukaasi. K430-kuulokkeiden 3D-Axis-taittomekanismi on ihanteellinen käyttäjille, jotka haluavat ottaa äänentoiston mukaansa.

iPhone-yhteensopiva; lisäksi mukana 6,3 millimetrin sovitin

K430-kuulokkeet tarjoavat mahtavan äänentoiston iPhone-mallista riippumatta. Näiden tablettien, MP3-soittimien ja muiden äänilaitteiden kanssa yhteensopivien kuulokkeiden mukana tulee lisäksi 6,3 millimetrin sovitin, joka mahdollistaa niiden käytön ammattitason äänilaitteiden kanssa.

Saatavana kahdeksassa tyylikkäässä värissä

Jos olet kuten useimmat musiikkiharrastajat, marssit omaan tahtiisi. Muotitietoisille kuuntelijoille suunnitellut uudistetut K430-kuulokkeet ovat saatavana kahdeksassa eri värissä: mustina, valkoisina, vihreinä, punaisina, oransseina, vaaleansinisinä, tummansinisinä ja violetteina.

Uudet pehmeät korvatyynyt

AKG 430 -kuulokkeiden uudet pehmeät korvatyynyt ovat niin mukavat, että saatat unohtaa pitäväsi kuulokkeita korvillasi. Ne ovat täydelliset kuulokkeet pitkiin kuuntelusessioihin.

Haarautumaton kaapeli

AKG K430 -kuulokkeissa on studiokuulokkeiden tapaan haarautumaton kaapeli, joka vähentää johtosotkua ja pitää kaapelin poissa tieltäsi.

Ergonominen äänenvoimakkuuden säädin

K430-kuulokkeiden yhdysrakenteisen ja helppokäyttöisen äänenvoimakkuuden säätimen ansiosta sinun ei tarvitse enää säätää äänenvoimakkuutta taskusta tai laukusta käsin.

Mukana kantopussi

K430-kuulokkeiden mukana kuljettaminen on helppoa. Niiden mukana tuleva kantopussi on pieni ja suunniteltu sopimaan yhteen kuulokkeiden ohuen ja taitettavan rakenteen kanssa.

Mitä pakkaus sisältää:

AKG K430-kuulokkeet

Kantokotelo

6,3 mm sovitin

Lisätiedot

Hinta per ei saatavilla

Tuotteen asiasanat

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

Kirjoita oma arvostelusi

You're reviewing: AKG K430 Suljettu kevytkuuloke, Hopea

Miksi ostaa meiltä

 

 

ILMAINEN TOIMITUS

yli 100 € tilauksista
 

ILMAINEN VAIHTO JA PALAUTUS

kaikissa tilauksissa
 

NOPEA TOIMITUS

1-3 työpäivässä