JBL Stadium GTO 930 6"x9" 3-Tie

JBL Stadium GTO 930 6" x 9" kolmitie-monielementtikaiutin


Suorituskykyinen, perinteinen "kuusysi" huikea 135W/405W tehonsieto ja laadukas 3-tie kaiutinrakenne.


JBL — kaiutin, joka valitaan maailman johtaviin levytysstudioihin, konserttitapahtumiin ja elokuvateattereihin, tarjoaa maailmanluokan kuuntelukokemuksen autossa uusilla Stadium-kaiuttimilla. Tehokas 2 ohmin toteutus hyödyntää jokaisen watin vahvistimen tai pääyksikön tehoreserveistä, jonka ansiosta patentoitu Plus One™ bassokartio tarjoaa todellista potkua mega-äänenvoimakkuudesta pitäville.

Varastossa

179,00 € / pr

Yksityiskohdat

JBL tarjoaa ylivertaista äänentoistoa autoon.
JBL — kaiutin, joka valitaan maailman johtaviin levytysstudioihin, konserttitapahtumiin ja elokuvateattereihin, tarjoaa maailmanluokan kuuntelukokemuksen autossa uusilla Stadium-kaiuttimilla. Tietysti JBL. Tehokas 2 ohmin toteutus hyödyntää jokaisen watin vahvistimen tai pääyksikön tehoreserveistä, jonka ansiosta patentoitu Plus One™ bassokartio tarjoaa todellista potkua mega-äänenvoimakkuudesta pitäville. Hienostuneet jakosuotimet yhdessä soft-dome-diskanttiyksiköiden kanssa tuottavat pehmeät ylä-äänet poikkeuksellisen yksityiskohtaisesti, jopa korkeimmilla äänenvoimakkuuden tasoilla. Valinnainen keskiääniyksikkö varustettuna kaistanpäästökytkennällä luo saumattoman eheyden basso- ja diskanttikaiuttimen kanssa, muuntaen kaksitie-komponenttijärjestelmän kolmitie-järjestelmäksi ja aivan uudelle kuuntelutasolle. Tiukka OEM-tason luotettavuustestaus antaa mielenrauhan, kun on aika kääntää äänenvoimakkuus jäljittelemättömälle JBL:n adrenaliinierityksen tasolle.

Ominaisuudet
Kahdeksan mallia sovellettaviksi kaikkiin sovelluksiin/kohteisiin
JBL-patentoidut Plus One™ -lasikuitubassokartiot kumireunuksilla
Ylimitoitetut (35mm) bassokartion puhekelat
Soft Dome -diskanttikaiuttimet
3-tie päivitettävyys
Korkean lähtötason 2 ohmin toteutus
HARMAN vakio luotettavuustestaus
Kilpailukykyisesti viritetty

Suorituskykyiset monielementtikaiuttimet ja komponenttijärjestelmät, jotka on suunniteltu tuottamaan maailmanluokan JBL-suorituskykyä ja soveltumaan useimpien tehdaskaiuttimien korvaajiksi.
Stadium-kaiuttimet.

JBL-patentoidut Plus One™ -lasikuitubassokartiot kumireunuksilla
Plus One™ -lasikuituiset bassokartiot ovat kevyempiä ja jäykempiä. Lisäksi niissä on jopa 25 % enemmän aktiivista kartiopintaa kuin kilpailijoilla. Tuloksena on äärimmäisen tarkka ääni korkealla äänenpainetasolla. Hi-roll -kumireunus mahdollistaa kartion vapaan liikkeen ja tuottaa tehokkaamman basson.

Ylimitoitetut (35mm) bassokartion puhekelat
Ylimitoitetuissa puhekeloissa on ylimääräistä kuparia ja pinta-alaa, jotka mahdollistavat tehokkaan lämmön haihduttamisen ja parantavat luotettavuutta. Tuloksena on optimaalinen tehonkesto ja matala särö.

Soft Dome -diskanttikaiuttimet
Kotiteatteritason soft dome -diskanttielementit tarjoavat avaramman ja tasaisemman diskanttivasteen. Painikkeella toimiva diskanttitason säätö (+0 dB tasainen ja +3 dB) mahdollistaa mukautetun virityksen korkeille taajuuksille useimmissa monielementtikaiuttimissa.

3-tie päivitettävyys
Komponenttijärjestelmiä koskevat jakosuotimet ovat säädettävissä keskialueen päivityksen mahdollistamiseksi. Valinnainen keskiääninen käsittää kaistanpäästökytkennän kaksitie-järjestelmän muuntamiseksi kolmitie-järjestelmäksi täydellisellä soinnin tasapainolla ja on suunniteltu sopimaan useisiin tehdasasennettuihin kolmitiesovelluksiin.

Korkean lähtötason 2 ohmin toteutus
Korkean lähtötason 2 ohmin toteutus matalaimpedanssisilla puhekeloilla käyttää vahvistimen jokaisen watin, toimittaen huipputehoa keveydellä. Alhaisempi impedanssi kompensoi myös mahdollisen lisävastuksen ohuissa tehdasasennetuissa johdoissa.

HARMAN vakio luotettavuustestaus
JBL-kaiuttimien on läpäistävä luotettavuustesti, joka tuhoaisi muut kaiuttimet. JBL jäädyttää niitä, kuumentaa niitä, ravistaa niitä, pommittaa niitä ultraviolettivalolla ja käyttää niitä täydellä teholla päiväkausia.

Kilpailukykyisesti viritetty
JBL käyttää toisen asteen suodattimia diskanttikaiuttimia varten sekä hienostuneita kaksitie-jakosuotimia monielementti-kaiuttimia ja komponenttijärjestelmiä varten. Tuloksena on korkeampi tehonkäsittely ja kasvanut joustavuus sekä tarkkuus kaiuttimia viritettäessä. Korkealaatuiset jakosuotimet antavat JBL:n suunnittelijoille laajemmat mahdollisuudet huomioida kaiuttimien akustiset ominaisuudet sekä tekniset määritykset JBL-ääntä virittäessään.

JBL:n Stadium-kaiuttimet
Stadium-kaiuttimien moderni ulkoasu sekä ensiluokkainen viimeistely korostavat JBL-suunnittelun korkeaa laatua. Lyhyesti sanottuna, ne näyttävät yhtä hyviltä kuin kuulostavat.

Stadium GTO930
Tehonkesto: 110Wrms, 330W huippu
Herkkyys (@ 2.83V): 96dB
Taajuusvaste: 35Hz – 30kHz
Puhekelan halkaisija: 1-7/16 tuumaa (35,5mm)
Impedanssi: 2,5 ohmia

Lisätiedot

Hinta per pr

Tuotteen asiasanat

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

Kirjoita oma arvostelusi

You're reviewing: JBL Stadium GTO 930 6"x9" 3-Tie

Miksi ostaa meiltä

 

 

ILMAINEN TOIMITUS

yli 100 € tilauksista
 

ILMAINEN VAIHTO JA PALAUTUS

kaikissa tilauksissa
 

NOPEA TOIMITUS

1-3 työpäivässä