Ostoskori on tyhjä.

Huippuluokan äänentoistoa koteihin nykyaikaisilla ominaisuuksilla

marantz nr 1200 lifestyle 6 24 19 157 silver Onko jokin maalaus tehnyt sinuun vaikutuksen? Mestariteoksen luomiseksi tarvitaan taiteellisen näkemyksen lisäksi välineet, joilla taiteilija saa luotua teoksensa kankaalle sellaisena kuin hän sen on mielessään nähnyt. Jotta musikaaliset mestariteokset saadaan eloon sellaisena kuin musiikintekijä on sen tarkoittanut, tarvitaan äänentoistolaitteet, jotka tuovat herkästi esille jokaisen pienen yksityiskohdan joista muodostuu kokonaisuus, tunteita herättävä ääniteos.

Onko jokin maalaus tehnyt sinuun vaikutuksen? Mestariteoksen luomiseksi tarvitaan taiteellisen näkemyksen lisäksi välineet, joilla taiteilija saa luotua teoksensa kankaalle sellaisena kuin hän sen on mielessään nähnyt. Jotta musikaaliset mestariteokset saadaan eloon sellaisena kuin musiikintekijä on sen tarkoittanut, tarvitaan äänentoistolaitteet, jotka tuovat herkästi esille jokaisen pienen yksityiskohdan joista muodostuu kokonaisuus, tunteita herättävä ääniteos.

Tämä on johtoajatuksenamme kun suunnittelemme erilaisia äänentoistokokonaisuuksia. Meillä Radiokulmassa on tavoitteena luoda tunteita kohottavia kokemuksia ja tässä Sinä olet keskeisessä roolissa. Meistä jokainen kuulee ja havainnoi tätä maailmaa eri tavalla ja siksi tavoitteenamme on Sinua kuuntelemalla luoda sellainen äänentoistokokonaisuus joka vastaa Sinun tarpeitasi ja kuuntelutottumuksiasi.

Me olemme suunnitelleet laadukkaita äänentoistokokonaisuuksia koti -ja ammattikäyttöön lähes 30 vuoden ajan ja viimeisimpänä osoituksena huolellisesti mietitystä äänentoistokokonaisuudesta on meidän Marantz & B&W Stereo pakettimme.

Äänentoiston suunnittelua Sinua kuuntelemalla

Suunnittelimme edellä mainitun äänentoistopaketin alun perin eräälle iäkkäämmälle henkilölle jolle musiikki oli ollut tärkeä osa koko hänen elämänsä ajan. Hän halusi nauttia hienosta äänenlaadusta kerrostaloasunnossaan jossa kuunteluvoimakkuudet olivat kuitenkin maltillisia eivätkä äänentoistolaitteet saaneet olla liian hallitsevia. Lopputulos oli lopulta niin vaikuttava, että asiakkaamme tuli vielä jälkikäteen kiittelemään meitä siitä kuinka hienosti musiikki nyt kuuluu hänen asunnossaan.

b w yksittain Onko jokin maalaus tehnyt sinuun vaikutuksen? Mestariteoksen luomiseksi tarvitaan taiteellisen näkemyksen lisäksi välineet, joilla taiteilija saa luotua teoksensa kankaalle sellaisena kuin hän sen on mielessään nähnyt. Jotta musikaaliset mestariteokset saadaan eloon sellaisena kuin musiikintekijä on sen tarkoittanut, tarvitaan äänentoistolaitteet, jotka tuovat herkästi esille jokaisen pienen yksityiskohdan joista muodostuu kokonaisuus, tunteita herättävä ääniteos.

Useiden kuuntelutestien perusteella valikoimme tähän kokonaisuuteen kaiuttimiksi Bowers & Wilkinsin erittäin korkeatasoiset ja 607 S2 Anniversary Edition kaiuttimet sekä huippuluokan Marantz NR1200 integroidun stereo viritinvahvistimen. Lopputuloksen viimeisteli Oehlbachin hopeoidut Silverline kaiutinkaapelit huippuluokan QED Airloc puristettavilla kokometallisilla banaaniliittimillä jotka valmistimme mittojen mukaan myymälässämme käyttäen apuna erityistyökaluja.

Kokonaisuutena saimme luotua äänikuvan joka oli niin herkkä, että sen kautta kuuli äänitteen kaikki musikaaliset yksityiskohdat ja samalla niin täyteläinen, että musiikkielämys kuulosti todella miellyttävältä.

Sokerina kakun päälle oli erittäin kattavat liitäntämahdollisuudet. Edellä mainitun asiakkaamme televisio liitettiin vahvistimen HDMI (ARC) liitäntään jolloin myös television äänentoisto saatiin nostettua aivan uudelle tasolle. Lisäksi vahvistimeen liitettiin olemassa olevat cd soitin ja levysoitin jonka kautta asiakkaamme sai nautittua kattavasta vinyylilevy ja cd levy kokoelmastaan.

Myös netin suorakuuntelumahdollisuuksia pystyttiin hyödyntämään ja löydettiin aivan uusia ja mieleisiä nettiradio asemia, puhumattakaan Spotifyn tuomista kuuntelumahdollisuuksista.

Katso tästä äänentoistopaketti jota tämä artikkeli koskee.

Katso myös lisää äänentoistollisia kokonaisuuksia joita olemme suunnitelleet eri tarpeisiin verkkosivuilta, linkki tästä.